Кошик (0)
0 грн

Сумки медичні

Будь-який лікар який виїжджає на виклик з собою завжди візьме сумку медичну.

Медична сумка лікаря швидкої допомоги потрібна як на виїздах в місті так і в сільській місцевості для домашніх візитів. Також є спеціальні сумки-рюкзаки, які необхідні для докторів які рятують людей в екстрених умовах. Сумка лікаря швидкої допомоги (або медична) буває декількох видів, кожен з яких застосовується в залежності від поставлених перед лікарем цілей. Сумки для візитів і виїздів лікаря, медсестри, фельдшера, повинна відповідно бути наповненою і від цього залежить її форма як зовні так і всередині. Вони відрізняються наявністю кишеньок, додаткових відділень як базових так і внутрішніх чохлів. У той же час медичні сумки мають ряд загальних ознак і характеристик.


Характеристики сумок


Медичні сумки повинні бути виконані із зносостійкого матеріалу, вологонепроникного і еластичного. Сучасні сумки медичні виробляють з поліефірного матеріалу. Зазвичай в таких сумках ручки є і короткі і довга. Всередині є кишені або цілі відділення які довше ніж сумка і скручуються всередину. Варто звернути увагу під час вибору сумки на її розміри і наявність ущільнюючих стінок. Від того, які габарити у сумки лікаря таку кількість медикаментів і медтехніки поміститися в середину. Також з'явилися спеціальні сумки-рюкзаки, вони підійдуть в умовах коли добиратися до травмовану людину складно. Наприклад в горах, лісі, погано прохідних автомобілями місцевостях, руїнах і розвалинах та інше.


Купити медичну сумку


Не менш важливе співвідношення вартості і якості. Одна і та ж медична сумка може істотно відрізнятися за ціною в різних торгових компаніях - не поспішайте придбати товар, який сподобався відразу. Переглянувши пропозиції декількох фірм, ви знайдете оптимальний варіант - ціна на медичну сумку теж повинна обов'язково враховуватися.
Крім представлених стандартних СУСЛ і СУМ сумок з наборами у нас є і порожні медичні сумки лікаря, медсестри, сумки-аптечки. У магазині медтехніки МЕГА-СПЕКТР ви зможете замовити наповнення цих сумок. Наші менеджери підберуть комплектацію необхідну вам.

Телефонуйте +380951333554, +380677156752, ми з радістю допоможемо.

19 квітня 2019, 00:04