Кошик (0)
0 грн

Послуги психолога в період пандемії

Всесвітня пандемія коронавіруса відобразилася на діяльності в усіх професіях. Багато людей пішовши на карантин або дистанційну форму діяльності лише деякий час змогли відмовитися від звичних соціальних контактів. Але пандемія диктує свої правила, тому через наявність попиту народжувалися пропозиції онлайн від фахівців, в яких потребували люди.

У психологах багато потребуюих було до всесвітнього карантину, а після бажаючих скористатися послугами психолога стало куди більше.

Послуги психолога стали популярні онлайн в таких напрямках:

  • У поведінкової і аналітичної психотерапії особистості;
  • В сімейної терапії;
  • Коучинг для максимальної реалізації потенціалу.

Багато людей залишилися вдома самі, і хоча вони продовжували працювати чи ні але відсутність соціальних контактів, звичного способу життя позначилося на психіці багатьох. Також багатьом стало нестерпно жити з думкою про те що навколо звучали страхітливі новини. Ті люди, у яких слабка психіка отримали в той період серйозне навантаження на психіку і самі того не помічаючи змінилися в поведінці і поглядах на життя не в кращий бік. Ті хто раніше практикував походи до психолога продовжували користуватися послугами психолога і далі. Деякі звернулися до нього вперше онлайн, розуміючи щоб зберегти здоров'я і колишню активність і життєрадісність необхідно звернутися до фахівця.

Послуги психолога в сімейній терапії

Сім'ї зіткнулися з тим, що всі її члени перебували разом 24 години на день. Для багатьох сімей це стало іспитом і перевіркою на вміння знаходити спільну мову. Деякі сім'ї бачачи власну безпорадність почали звертатися до послуг психолога. Завдяки сімейної терапії багато сімей були врятовані а деякі вийшли на новий рівень відносин куди більше ніж той який був до роботи з психологом.

 Послуги психолога в мотивації

Багато хто опинився в ситуації розчарування і побоювання з приводу своєї професійної діяльності і бізнесу. Особистісна мотивація стала ключем до утримання на колишньому рівні професійної діяльності. Ті хто користувалися послугами психолога для професійного зростання і особистісної мотивації і не припинили цього робити змогли встояти і витримати психологічний тиск.

Консультації психолога онлайн

Такі послуги стали рятівними для багатьох в період загального карантину. Кому варто вдатися до консультацій психолога онлайн:

  • якщо ви боїтеся особистого контакту з за можливості заразитися COVID-19;
  • якщо загальний страх і паніка позначаються негативно на вашій професійній діяльності, сім'ї, відносинах;
  • якщо у вас немає часу витрачати час на дорогу до психолога;

07 лютого 2020, 00:02