Кошик (0)
0 грн

Дезінфікуючі серветки для поверхонь

У цій статті ми розглянемо, як користуватися дезінфікуючими засобами та серветками, від виробника антисептиків Детрокс.
Антисептики, які зручні та не складні у використанні можуть стати дієвим засобом дезінфекції, якщо ви вмієте з ними поводитися, вони можуть стати, в умовах пандемії, одними з найважливіших засобів для знезараження це: антисептики для поверхонь, антисептики для рук, та дезінфекції медичних інструментів.

Розглянемо поширені помилки при дезінфекції:

  • Вважати, що всі дезінфікуючі засоби однакові;
  • Користуватися засобами дезінфекції, не читаючи інструкцію на етикетці;
  • Застосовувати недостатнє дозування засобу або лише одну серветку для дезінфекції площі великих розмірів;
  • Не дочекатися повного висихання дезінфікуючого засобу з поверхні або протирати його рушником після дезінфекції.

Усі засоби для дезінфекції не є однаковими
Всі засоби діють по-різному, оскільки призначені для різних цілей, для дезінфекції різних матеріалів, і відповідно з різними діючими речовинами. Тому важливо розуміти з якою метою ви купуєте дезінфікуючі серветки і як їх правильно використовувати, адже використовуючи серветки неправильним неналежним чином, ви безрезультатно витрачаєте час і гроші.

 

Як використовувати знезаражуючі серветки

Прочитайте інструкцію до застосування продукції на етикетці дезінфікуючих серветок і керуйтеся прописаними рекомендаціями. Час, потрібний для дії дезінфікуючого засобу для знищення вірусів, бактерій і грибків, залежить від типу знезаражувального засобу, що використовується при виробництві серветок.

Перш ніж використовувати дезінфікуючі серветками, видаліть бруд і жир з поверхні.
В першу чергу необхідно почистити поверхню універсальним миючим засобом, або теплою водою і серветкою з мікрофібри. Обробка мікрофіброю допоможе видалити всілякі висохлі частинки та забруднення. Пам'ятайте, що дезінфікуючий засіб серветок не усуває жорсткі забруднення.

Проконтролюйте для яких поверхонь призначений антисептичний засіб
Хоча більшість серветок можна використовувати на жорстких непористих поверхнях, таких як скло, пластик, метал, вони не подіють належним чином та будуть найменш ефективними на пористій деревині або картоні.

Проконтролюйте рівень вологи на серветці
Щоб правильно подіяти, має бути достатня кількість дезінфікуючого засобу на серветці. Або це серветка з мікрофібри з нанесеною кількістю засобу наприклад ДЕТРО САН ШП СПРЕЙ, або якщо це готові серветки ДЕТРОСАН ШП ВАЙПС або АКАСПРЕЙ ТАЧЕР вони не повинні бути сухими на дотик для забезпечення дезінфекції.

Правила обробки поверхонь
Протираючи поверхню, постарайтеся обробляти її не залишаючи необроблених місць. Бажано щоб поверхня була помітно зволоженою дезінфікуючим засобом. Якщо площа, яку ви дезінфікуєте досить велика, використовуйте не одну, а кілька готових серветок.

Дайте антисептику попрацювати
Якщо ви використовуєте дезінфікуючі серветки, то жорстка поверхня повинна залишатися вологою не менше 4 хв. для знищення всіх бактерій та вірусів.

Поверхня має висохнути на повітрі
Час просихання залежить від кімнатної температури та вологості. Дайте поверхні природним чином висохнути на повітрі. Не витирайте знезаражуючий засіб рушником або іншими сухими тканинами!

 

Утилізуйте антисептичні серветки, правильно.
Готові дезінфікуючі серветки, не слід утилізувати в унітаз, тому що вони можуть викликати засмічення труб і септичних систем.
Після застосування дезінфікуючих серветок
Виробник рекомендує користуватися засобами лише у захисних гумових рукавичках. Але все одно після використання мийте руки з милом у теплій воді після використання будь-якого засобу для чищення.
За даними ВООЗ, систематичне очищення та дезінфекція поверхонь під час спалаху вірусу має велику значущість для попередження поширення будь-якої вірусної хвороби. Хоча дезінфікуючі серветки зручні, не завжди їх використання економічно вигідне.

Тому рекомендуємо перед покупкою будь-якого дезінфікуючого засобу для поверхонь прочитати їх призначення в описах товарів у нас на сторінці Дезінфекція поверхонь Детрокс. Кожен засіб має різний склад і ключові властивості.
Рекомендуємо ще такі дезінфікуючі засоби для рук та поверхонь від виробника антисептиків Детрокс:
ДЕТРО ДЕРМ антисептик для рук на основі спирту


ДЕТРО ПУРХЕНД рідке мило для нормальної шкіри


ДЕТРО САН ФЛОР концентрований дезінфікуючий засіб для підлоги та поверхні


АКАСПРЕЙ дезінфікуючий спрей для поверхонь на основі спирту


Та інші антисептики які пожна побачити на сторінці "антисептики від Детрокс".

17 січня 2022, 00:01